Kočevje, 24. oktober 2018 – Sodelujte v naši foto nagradni igri, ki poteka na družbenih omrežjih, in se potegujete za lepe nagrade iz lesa. Vabimo vas, da delite jesenske fotografije s hashtagom #gozdjeseni na Instagramu ali jih neposredno objavite na Facebook strani Slovenskih državnih gozdov (SiDG).

 

  

Zbiranje fotografij z jesenskimi motivi traja do 18. novembra 2018 do polnoči. Nato bomo naredili ožji izbor desetih fotografij in jih objavili. Zmagala bo tista fotografija, ki bo do 22. novembra 2018 do polnoči dobila največ všečkov na naši Facebook strani. Nagradi bosta dobila še avtorja druge in tretje najbolj všečkane fotografije.

Fotografirate lahko naravo, različne živali ali naredite selfi v gozdu, Pomembno je samo, da bo na fotografijah jesenski motiv. Radi ni namreč videli, kako zanimiv je za vaše oči barvit jesenski gozd.

V nagradni igri bodo sodelovale vse fotografije, ki jih boste na Facebook strani SiDG ali na svojem Instagram profilu s hashtagom #gozdjeseni objavili od 18. novembra 2018. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate tudi s tem, da vaše fotografije delimo v okviru nagradne igre, saj bomo tako izbrali zmagovite fotografije.