Kočevje, 25. oktobra 2021 - Leto je naokoli in naši gozdovi so spet oživeli v eksploziji barv. Ujemite jesenske utrinke v objektiv ? in sodelujte v našem tradicionalnem natečaju.

 

Svoje fotografije jesenskega gozda objavite s hashtagom #gozdjeseni_sidg2021 na Instagramu ali na Facebook strani Slovenskih državnih gozdov (SiDG) kot komentar pod objavo natečaja. Zmagovalce čakajo lepe praktične nagrade.

 

Zbiranje fotografij z jesenskimi motivi traja do 1. novembra 2021 do polnoči. Na SiDG bomo izmed zbranih fotografij naredili ožji izbor desetih fotografij in jih objavili. Zmagala bo tista fotografija, ki bo do 7. novembra 2021 do polnoči dobila največ všečkov na naši Facebook strani. Poleg prvonagrajenega bosta nagradi prejela tudi avtorja druge in tretje najbolj všečkane fotografije.

 

Fotografirate lahko gozdno pokrajino, posamezna drevesa, različne gozdne živali ali v gozdu naredite svoj »selfi«. Pomembno je le, da bo na fotografijah jesenski motiv gozda.

 

Pogoji sodelovanja:

  1. V nagradni igri bodo sodelovale vse fotografije, ki jih boste do 1. novembra 2021 do polnoči objavili s hashtagom #gozdjeseni_sidg2021 na Instagramu ali na Facebook strani Slovenskih državnih gozdov (SiDG) kot komentar pod objavo natečaja.
  2. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate tudi s tem, da vaše fotografije uporabljamo za promocijo tega foto natečaja in drugih foto natečajev, ki jih bomo organizirali v prihodnje.
  3. Izmed fotografij, ki jih boste objavili do 1. novembra 2021 do polnoči, bo posebna komisija SiDG izbrala 10 najboljših fotografij. Izbrane fotografije bomo objavili in javnost bo nato z všečkanjem na Facebook strani SiDG odločala o zmagovalcih do 7. novembra 2021 do polnoči.
  4. Tekmovanje se bo zaključilo 7. novembra 2021 ob polnoči.
  5. Pri foto natečaju lahko sodeluje kdorkoli, z izjemo tistih zaposlenih SiDG in njihovih ožjih družinskih članov, ki so kakorkoli vključeni v organizacijo foto natečaja.

 

Vabimo vas k sodelovanju!

 

 Foto: Marjan Artnak