Kočevje, 14. oktober 2020 – Je tudi vam gozd najlepši jeseni? Tretjič zapored smo pripravili jesenski foto natečaj, ki poteka na naših družbenih omrežjih. Vabimo vas, da delite fotografije gozda s hashtagom #gozdjeseni2020 na Instagramu ali jih neposredno objavite na Facebook strani Slovenskih državnih gozdov (SiDG) pod objavo natečaja. Zmagovalci bodo dobili lepe praktične nagrade.

 

 

Zbiranje fotografij z jesenskimi motivi traja od danes do 4. novembra 2020. Strokovna komisija SiDG bo nato pripravila ožji izbor desetih fotografij in jih objavila. Zmagala bo tista fotografija, ki bo do 12. novembra 2020 do 8.00 ure dobila največ všečkov na naši Facebook strani. Nagradi bosta dobila še avtorja druge in tretje najbolj všečkane fotografije.

Fotografirate lahko naravo, različne živali ali naredite selfi v gozdu, pomembno je samo, da bo na fotografijah jesenski motiv gozda.

Pogoji sodelovanja:

  1. V nagradni igri bodo sodelovale vse fotografije, ki jih boste na Facebook strani SiDG ali na svojem Instagram profilu s hashtagom #gozdjeseni2020 objavili do 4. novembra 2020 do polnoči.
  2. Tekmovanje se bo zaključilo 12. novembra 2020 ob 8.00 uri.
  3. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate tudi s tem, da vaše fotografije uporabljamo za promocijo foto natečaja v letu 2020 in prihodnjih letih.
  4. Izmed fotografij, ki jih boste objavili do 4. novembra 2020, bo posebna komisija SiDG izbrala 10 najboljših fotografij. Izbrane fotografije bomo objavili in javnost bo nato z všečkanjem na Facebook strani SiDG odločala o zmagovalcih do 12. novembra 2020 do 8.00 ure.
  5. Pri foto natečaju lahko sodeluje kdorkoli, z izjemo tistih zaposlenih SiDG in njihovih ožjih družinskih članov, ki so kakorkoli vključeni v organizacijo foto natečaja.

Vabimo vas, da v prihodnjih treh tednih v gozdovih, raziskujete lepote, zvoke in vonjave jeseni ter svoje vtise delite z obiskovalci Facebook strani SiDG in Instagrama!