Vabimo vas k sodelovanju v naši spomladanski foto nagradni igri, ki poteka na družbenih omrežjih. Delite svoje fotografije spomladanskega gozda s hashtagom #gozdspomladi2020 in z oznako @slovenskidrzavnigozdovi na Instagramu ali na Facebook strani Slovenskih državnih gozdov (SiDG). Zmagovalce čakajo lepe praktične nagrade.

 

Zbiranje fotografij s pomladnimi motivi traja do 18. maja 2020. Na SiDG bomo izmed zbranih fotografij naredili ožji izbor desetih fotografij in jih objavili. Zmagala bo tista fotografija, ki bo do 24. maja 2020 do polnoči dobila največ všečkov na naši Facebook strani. Poleg prvonagrajenega bosta nagradi prejela tudi avtorja druge in tretje najbolj všečkane fotografije.

 

Fotografirate lahko gozdno pokrajino, drevesa, različne živali ali naredite selfi v gozdu. Pomembno je le, da bo na fotografijah pomladni motiv gozda.

 

Pogoji sodelovanja:

  1. V nagradni igri bodo sodelovale vse fotografije, ki jih boste na Facebook strani SiDG ali na Instagram profilu s hashtagom #gozdspomladi2020 in z oznako @slovenskidrzavnigozdovi

objavili do 18. maja 2020 do polnoči.

  1. Zmagovalcu bomo podarili knjigo Drevesne vrste na Slovenskem, avtorja dr. Roberta Brusa, za drugo in tretje nagrajenega pa imamo pripravljene lepe praktične nagrade.
  2. Tekmovanje se bo zaključilo 24. maja 2020 ob polnoči.
  3. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate tudi s tem, da vaše fotografije uporabljamo za promocijo foto natečaja v letu 2020 in prihodnjih letih.
  4. Izmed fotografij, ki jih boste objavili do 18. maja 2020, bo posebna komisija SiDG izbrala 10 najboljših fotografij. Izbrane fotografije bomo objavili na družbenih omrežjih SiDG in javnost bo nato z všečkanjem na Facebook strani SiDG odločala o zmagovalcih do 24. maja 2020 do polnoči.
  5. Pri foto natečaju lahko sodeluje kdorkoli, z izjemo tistih zaposlenih SiDG in njihovih ožjih družinskih članov, ki so kakorkoli vključeni v organizacijo foto natečaja.

 

Vabimo vas, da v gozdovih, ki vas obkrožajo, raziskujete lepote, zvoke in vonjave pomladi ter skušate svoje vtise zajeti v fotografije in jih deliti z obiskovalci Facebook strani SiDG in Instagrama.